Log ind på My Kaspersky ved hjælp af din Google-, Facebook- eller Apple konto

Du har muligvis mulighed for hurtigt at logge ind på My Kaspersky med din Google-, Facebook- eller Apple konto.

Tilgængeligheden af hurtigt login afhænger af dit område. Du kan finde flere oplysninger om restriktioner i Rusland i denne artikel (kun tilgængelig på engelsk og russisk).

Første gangs login

Sådan logger du på My Kaspersky med en eksisterende Google-, Facebook- eller Apple konto for første gang:

1. I den Log ind på My Kaspersky vindue, vælg en godkendelsesmetode og tryk på den tilsvarende knap.
  2. Vælg din region og dit sprog. Dette påvirker betaling metoder og tilgængeligheden af nogle apps på din My Kaspersky konto.
  3. Marker afkrydsningsfeltet Jeg accepterer at give Kaspersky min e-mailadresse for at modtage personlige marketingtilbud.afkrydsningsfeltet Dette trin er valgfrit.
  4. Tryk på Fortsæt.

Kaspersky-appen vil logge dig ind på My Kaspersky.

Yderligere tilmeldinger

Hvis du allerede har brugt din Google-, Facebook- eller Apple konto til at logge ind på My Kaspersky før, skal du trykke på den tilsvarende knap og følge instruktionerne.

Kaspersky-appen vil logge dig ind på My Kaspersky.